Звездата от „Стъклен дом” Юлиян Вергов заживя на каравана в летните жеги. Едно от най-актуалните лица в България в момента не изневери на традицията и тази година пак летува на любимите си „Каваци”, пише podtepeto.com.

Пак по традиция караваната му е на първа линия, на стотина метра от морето.

Злодеят от хитовия сериал “Стъклен дом” се радва на живота в компанията на половинката си, като приема гости на всеки половин час. Папараци засякоха Вергов на маса под тентата заедно с партньорката си от касовия кинохит „Мисия Лондон” Ани Пападопулу, която пък бе намазала обилно устните си с плажно масло. Вергов цъкаше табла със свой приятел. През деня звездата броди по зелен бански и амулет на врата.

Вечерта разхожда гордо моряшка фланелка и се кефи на морския бриз.



Друг актьор от „Стъклен дом” – Бойко Кръстанов, пък беше забелязан да учи за изпити на плажа. Той се препича на къмпинг „Смокиня”, където летува по-голямата част от актьорския състав на продукцията. Четвъртокурсникът в НАТФИЗ, станал известен с ролята си на Дани Касабов, залегна над лекциите под чадъра.



Глезльото от „Стъклен дом”, който в реалния живот всъщност е доста скромен, беше в компания само на момчета. Момичета по монокини обаче го гледаха от разстояние и го снимаха с мобилните си телефони, все още невярващи, че той е без гадже на море. Бойко със сигурност е новият секссимвол на плажната ивица. Титлата му може да бъде присъдена само на колегата му от „Стъклен дом” Юлиян Вергов, който обаче е зает.