Регистрация
Направи Moreto.net начална страница
Начало
Пътеводител
Новини
Афиш
WEB указател
Снимки
Обяви

Радина и Луиза- дъщерите на стъкления дом

По какво си приличат и различават двете млади звезди от нашумелия сериал

Събота, 7 Август 2010 10:48
Източник: Monitor.bg   

Радина Кърджилова
Сн.: Monitor.bg
Радина Кърджилова и Луиза Григорова са две от младите звезди на нашумялия проект на bTV - сериала „Стъклен дом“. Телевизията вкара лицата на момичета трайно в домовете и хората започнаха да се вълнуват от съдбата на техните героини Сиана Жекова / Радина/ и Александра Атанасова/ Луиза/. Наскоро Радина бе замесена и в скандал с голи снимки, на които тя е заедно с гаджето на Луиза Григорова - Явор Бахаров, който в сериала играе шофьора на Александра Хари. Решихме да проверим по какво си приличат и по какво се различават в живота Радина и Луиза.

Радина Кърджилова

Коя е тя

Родена е на 17 юни 1986 г. Завършила е НАТФИЗ през 2009 г. в класа на проф. Пламен Марков и Ивайло Христов. В момента играе в постановките "Пухения" и "Самотния запад" в Модерен театър. Снимала се е във филма "Тилт", чиято премиера предстои. Родителите и не са актьори.

Искрено и лично за себе си

Радина откровена признава, че ако нещо не и изнася, може да се разреве моментално. Определя себе си като „жестока ревла“. Докачлива е и не носи на майтап. За отношенията си с хората младата актриса казва: „Харесвам някой мъж и имам нещо с него. Решавам обаче да се правя на недостъпна и си повтарям, че няма да му се обадя. На третия час му звъня и правя първата стъпка. Постъпвам така и когато се скарам с приятелка.“

Прощава ли изневярата

Твърдо не, защото е преживяла и знае колко гадно и ужасно подло нещо е. За нея има различни сфери на изневярата. Младата актриса споделя, че не е „не е най-лошата тази, в която се целуваш с някого по клубовете, докато гаджето ти си е вкъщи, а тази в мислите и в сърцето. За съжаление това са неизбежни неща.

Любими филми или актьори

„Мисия Лондон“. Не заради режисьора Димитър Митовски, а защото й харесва как се е получил филма. Сериозен фен е американското кино, но не на филми от сорта на „Американски пай“ и „Професия блондинка“, а на такива като „Пътят на промените“, Съмнение“.

Любима музика

Fever Ray, британски брейкбийт диджеи, Coldplay, Placebo, Depe-che Mode, Red Hot Chilly Peppers. Ако дадена песен и хареса, може да я слуша 120 пъти.

Защо е станала актриса

Първата мечта на Радина Кърджилова била да се занимава с журналистка. Преди години приятелят й се явява на кастинг за филм. Тя стои и го чака. Там случайно се среща с помощник-режисьора, който я харесва от пръв поглед. Избират я за една от главните роли. Толкова й харесало, решила да кандидатства в НАТФИЗ.

Първите стъпки в академията

Радина помни и до днес изпита, на който е на косъм от скъсване. „На първия кръг излизам на сцената с една черна рокля до коленете и черни обувки. Задачата ми беше да рецитирам „Вещица“ на Бойко Ламбовски - супер силово и на ръба на истерията стихотворение, разказва тя. - Треперех като лист от притеснение.

Има ли човек до себе си

Малко след началото на „Стъклен дом“ тръгват слуховете, че с колегата й Бойко Кръстанов, са повече от приятели. И двамата обаче отричат. В тв предаване обаче Радина признава, че има мъж от сериала, в когото е влюбена. Преди няколко седмици в мрежата се появиха голи снимки на Радина Кърджилова и колегата и от „Стъклен дом“ Явор Бахаров.

Как попада в „Стъклен дом“

Първоначално и се обаждат и я канят на кастинг за ролята на Александра. След около два- три месеца обаче от екипа й обясняват, че са я одобрили за ролята на Сиана Жекова. По време на кастинга Радина си партнира с Луиза Григорова /на която е поверен образа на Александра/.

Харесва ли героинята си

Определено ролята на Сиана Жекова е една от най-дълбоките и емоционално заредени персонажи в „Стъклен дом”. Силно емоционална, живее за любовта на другите, обсебваща на моменти, труден характер- това е нещото, което Радина харесва най-много в героинята си.

Луиза Григорова

Коя е тя

Родена на 07 юни 1990 г. Студентка първи курс в НАТФИЗ в класа на проф. Пламен Марков. Работила е като модел, снимала се е в много фотосесии и реклами. Майка й е Ивета Григорова- шефка на модна агенция „Ивет фешън“.

Искрено и лично за себе си

Иска да играе в някой театър и да се чувства щастлива. И в същото време да снима и филми. Мечтае за хубави, предизвикателни роли. Иска да има хубаво семейство, да я обичат.

Прощава ли изневярата

Изневярата е гадно нещо, казва тя. Но ако се е стигнало до том, значи в отношенията между двама души нещо куца. Луиза смята, че да бъдеш с някого, значи не само да се целуват до припадък, но и да споделят мечтите и желанията си. Красавицата казва,че ако любимия й човек и изневерява, той просто не е за нея.

Любими актьори или филми

Твърдо българските. Харесва Теодора Духовникова, Койна Русева, Бойка Велкова. От мъжете Захари Бахаров, Деян Донков, Пенко Господинов.

Любима музика

Да преди три години Луиза признава, че била влюбена в Еминем. Когато била в Токио често се засичала с него и с други доста известни персони. По принцип слуша доста стилове музика. Докато шофира предпочита хаус, чил аут, дръм енд бейс.

Защо става актриса

Когато Луиза решава да кандидатства актьорско майсторство, майка й не приема спокойно новината. Имала други планове за нея. Луиза обаче искала от малка да е актриса, но непрекъснато чувала, че тази професия не е добре платена в България и няма да има възможности за развитие. Накрая все пак избира актьорството.

Първи стъпки в академията

Луиза Григорова имала доста притеснения, но като цяло изпитите в театралната академия минали за нея като приятно изживяване. Помагали й приятели актьори. Драматичният монолог, който изпълнила на изпита, бил пиесата на Константин Илиев ­ "Нирвана", в която става въпрос за Лора и Яворов. Лиза избрала монолога на Лора точно преди да се самоубие.

Има ли мъж до себе си

Официално Луиза е гадже с колегата си от сериала „Стъклен дом “ Явор Бахаров. Наследницата на модна агенция "Ивет фешън" не давала гласност на новата си любов заради стара връзка, която не била прекъснала още. Страстната й целувка с Явор на премиерата на „Стъклен дом“ обаче я издала. Самият Явор опредял отношенията си с Луиза като нещо истинско. Преди седмици се появиха еротични снимки на Явор и Радина Кърджилова. Дали тези снимки няма да помрачат бъдещето пред Луиза и Явор, предстои да се разбере.

Как попада в „Стъклен дом”

Отишла на кастинг и я пробвали за ролята, която и в момента играе в сериала – Александра Атанасова. „Мислех си, че не съм се представила добре, когато обаче ми се обадиха да ми кажат, че съм одобрена, умрях от щастие", разказва Луиза.

Харесва ли героинята си

Според Луиза Александра е „доста готино младо момиче“ На моменти двете имат общи неща, в други - не. Героинята й е глезено богаташкото момиче, което на моменти се държи грубо. Качества, които са чужди на Луиза. Това, което младата актриса обаче харесва в героинята си, са искреността и спонтанността.

Луиза Григорова
Новини - теми
Последни новини
Варна и Черноморие
България
По света
Бизнес
Наука
Туризъм
Спорт
Здраве
Образование
Култура
Истории
Крими
На фокус
Изпрати новина
Търси в новини
Популярни теми
Атентат Москва
Саниране
Украйна
АМ Хемус
Дупката
Ивицата Газа
Шенген
Хутите
Стара Варна
Гъбата
Новини от Варна, региона и света
Детски център „Лу и Лили“ във Варна представиха Програма лято 2024 година
Днес, 28 Март 2024 08:11
Детски център „Лу и Лили“ във Варна представиха Програма лято 2024 година "С първите слънчеви лъчи бързаме да представим нашата Програма лято 2024 година. Както винаги сме заредени с много усмивки и...
ОН КЛИНИК – ВАРНА - Немедикаментозно лечение на псориазис
Петък, 22 Март 2024 10:30
Псориазисът е хронично автоимунно заболяване, което кара кожните клетки да растат твърде бързо. Това води до натрупване на кожни клетки на повърхността на кожата, видими по тялото неестетични червени петна....
95% от неработещото осветление във Варна се дължи на кражба на кабели, борят посегателствата
Днес, 28 Март 2024 15:51
250 хил. лева е бюджетът, за поетапна подмяна и ремонт на уличното осветление във Варна. 95% от неработещото осветление в града се дължи на кражба на кабели, стана ясно по време на работна среща с представителите...
Стартира футболна лига за ветерани 40+ във Варна
Днес, 28 Март 2024 15:38
Аматьорската минифутболна лига - Варна стартира нова инициатива. На 27 и 28 април започва уикенд лига за ветерани. В нея ще участват само играчи, които са навършили 40 години. Двубоите ще се играят на...
Хранителна добавка за понижаване на холестерол е разследвана за смъртни случаи и над 100 хоспитализирани
Днес, 28 Март 2024 15:25
Японски производител на лекарства, чиито хранителни добавки са в центъра на нарастващ страх за здравето в Япония, съобщи за още два смъртни случая, потенциално свързани с хапче, което понижава холестерола....
Утвърдиха състава на Експертния съвет към фонд „Култура"
Днес, 28 Март 2024 15:13
Временните и постоянни членове на Експертния съвет на фонд „Култура" избра Общински съвет на днешното си заседание, предаде репортер на Moreto.net. Постоянни членове ще са Даниела Димова и Евгений Станимиров....
Нови разписания на няколко линии на градския транспорт във Варна от 1 април
Днес, 28 Март 2024 15:02
Няколко автобусни линии на градския транспорт във Варна ще бъдат с променено разписание, съобщават от "Градски транспорт" - Варна Считано 01.04.2024 г. за подобряване транспортната свързаност и обслужването...
Предимно слънчево утре по Черноморието
Днес, 28 Март 2024 14:49
Утре по Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от западната четвърт. Максималните температури ще бъдат между 21° и 24°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението...
Търси в новини:
1234567891011

Изпрати новина

Полезно
Списание Hera.bg Спешен зъболекар
Онлайн Супермаркет Уреди за вграждане
Лазерна епилация Шофьорски курс
Време за култура Сметка за ток
Имоти във Варна Патенти
Препоръчваме
Дограми и фасади Климатици Варна
Сметка за вода Пчелен мед
Гаражни врати Промо Отопление
Матраци и легла Без вредители
Поръчка на храна Мека мебел
Най-четени
 Най-четено от Всички теми 1 2 3
 Варна и Черноморие
 България
 По света
 Бизнес
 Наука
 Туризъм
 Спорт
 Здраве
 Образование
 Култура
 Истории
 Крими
 На фокус
Анкета
Къде предпочитате да отидете на ресторант?
На крайбрежната алея
На Морска гара
На Аспарухов плаж
В центъра на града
В квартален ресторант
Край морето, но извън града
Далеч от Варна
Не посещавам
 © Moreto.net - Сайтът на Варна RSS Новини   RSS Обяви   Условия   РЕКЛАМА   Контакти  
ПРИЯТЕЛИ: 
3.0 + 2.2
Бургас   Казанлък   Монтана   Сандански   BG16RFOP002-2.073-1758-C01
Moreto.net във Facebook